Psihoterapija i psihološko savetovanje

Cena individualne seanse/razgovora iznosi 3500-4000 RSD (30-35€), a ona zavisi od terapeuta kog odaberete. Posebna cena (3000 RSD/25) važi za ugrožene građane (studenti, samohrani roditelji i sl.). Cena je nešto viša ukoliko je u pitanju partnerska, bračna ili porodična terapija.

Po čemu se izdvaja savetovalište Mentalno klupko?

Naše savetovalište garantuje da možete pronaći odgovarajućeg psihoterapeuta za sebe. Naime, jedno smo od najbogatijih savetovališta što se tiče stručnjaka različitih osnovnih usmerenja(psiholozi, pedagozi, psihijatri, defektolozi…).

Završili smo ili smo u edukaciji iz najpriznatijih psihoterapijskih pravaca (REBT – racionalno emotivna bihejvioralna terapija, psihoanaliza, porodična sistemska terapija, geštalt terapija, psihodrama, transakciona analiza…), koji rade sa različitim populacijama (deca, adolescenti i odrasli), sa različitim problemima (anksioznost, depresija, problemi u vezi, samopouzdanje, poremećaji ličnosti…), individualno ili grupno, uživo ili putem interneta.

Klikom na ovaj link možete videti listu svih terapeuta, a možete u kontakt formi na dnu stranice opisati problem, pa ćemo mi predložiti najboljeg terapeuta za Vas.

Šta je seansa?

Psihoterapijska seansa je pre svega interaktivni razgovor gde je poverljivost zagarantovana. U atmosferi prihvatanja i podrške, terapeut je aktivan i usmerava klijenta u pravcu što konstruktivnijeg rešavanja problema. Seansa traje 50-60 minuta i najčešće se održava jednom nedeljno. U odnosu na problematiku, susrete je moguće organizovati i dva puta nedeljno.

Kome je namenjena psihoterapija?

Ona je namenjena kako osobama kojima je preko potrebna stručna podrška, tako i osobama koje žele da unaprede kvalitet života, reše emotivne blokade i usvoje nove veštine. Dakle, na psihoterapiju ne idu samo ljudima sa problemima, nego i svi oni koji žele da otkriju svoje kvalitete i snage i iskoriste ih na najbolji mogući način.
Vaše pitanje pravom psihoterapeutu u pravom trenutku može doneti:

  • Sticanje značajnijih uvida
  • Bolje razumevanje sebe
  • Postavljanje jasnih životnih ciljeva
  • Podizanje kvaliteta života
  • Rešavanje emocionalnih i praktičnih problema

Koliko traje psihoterapijski proces?

Psihoterapijski tretman može duže ili kraće trajati u zavisnosti od vaše volje i želje za napredovanjem. Sam napredak u terapiji zavisi od mnogobrojnih faktora (poput toga koliko dugo traje problem, koliko je on intenzivan, koliko se često odvijaju susreti i najbitnije – koliko klijent želi da radi na sebi). Ono što možemo garantovati je da svaka seansa povećava šansu za vašim napretkom.

Šta treba da znate pre zakazivanje termina

Seansu bi valjalo zakazati što pre, radi podizanje šanse da nađete slobodnog psihoterapeuta. Dobićete predlog za nekoliko termina, a na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odgovara. Ukoliko želite da promenite termin, poželjno je da to uradite najkasnije 24 sata pre početka seanse, inače će termin biti naplaćen.
Da biste iskoristili svaki dragoceni minut seanse, važno da uvek dolazite na vreme. Ako psihoterapeut kasni, izgubljeno vreme ću nadoknaditi ili taj dan ili u novodogovorenom terminu.

Zakažite početak rada na sebi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Želeo/la bih da imam seansu u (možete izabrati više opcija)
Želim da mi se javite (možete izabrati više opcija)