Online Seanse

Koliko traje i košta online psihoterapijska seansa?
Seanse najčešće traju između 45 i 60 minuta i održavaju se jednom nedeljno. Cena individualne seanse u našem savetovalištu iznosi između 2000 i 3000 dinara (20-30 evra za uplate iz inostranstva), u zavisnosti od toga kog terapeuta odaberete. Cena je nešto viša ukoliko je u pitanju partnerska, bračna ili porodična terapija.

Prednosti ONLINE seansi u odnosu na seanse UŽIVO
1) Komfor – bilo da ste kod kuće, u svojoj kancelariji ili na putovanju, svoju psihoterapiju možete dobiti lako i produktivno
2) Ušteda vremena – sa online terapijom ne morate gubiti dragoceno vreme u putu, samo zakažite najbolje vreme za vas i vašeg terapeuta i to je to!
3) Bez ograničenja mesta u kom živite – Geografske granice su izbrisane i ne predstavljaju nikakvu prepreku. Takođe, možete izabrati svog terapeuta po bilo kojim kriterijumima, bez razmišljanja o tome koliko vam je blizu
4) Ušteda troškova – Ostavljate po strani troškove benzina, autobusa, taksija, parkinga
5) Veća efikasnost – Većina klijenata ima veću opuštenost i hrabrost da priča o intimnim problemima onlajn nego što je to slučaj uživo

Šta treba da znate pre zakazivanje termina?
Seansu bi valjalo zakazati što pre, radi podizanje šanse da nađete slobodnog psihoterapeuta. Dobićete predlog za nekoliko termina, a na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odogovara. Ukoliko želite da promenite termin, poželjno je da to uradite najkasnije 24 sata pre početka seanse.
Da biste iskoristili svaki dragoceni minut seanse, važno da uvek dolazite na vreme. Ako psihoterapeut kasni, izgubljeno vreme ću nadoknaditi ili taj dan ili u novodogovorenom terminu.

Po čemu se izdvaja savetovalište Mentalno klupko?
Naše savetovalište garantuje da možete pronaći odgovarajućeg psihoterapeuta za sebe. Naime, jedno smo od najbogatijih savetovališta što se tiče stručnjaka različitih osnovnih usmerenja (psiholozi, pedagozi, psihijatri, defektolozi…), koji su završili ili su u edukaciji iz najpriznatijih psihoterapijskih pravaca (REBT – racionalno emotivna bihejvioralna terapija, psihoanaliza, porodična sistemska terapija, geštalt terapija, psihodrama, transakciona analiza…), koji rade sa različitim populacijama (deca, adolescenti i odrasli), sa različitim problemima (anksioznost, depresija, problemi u vezi, samopouzdanje, poremećaji ličnosti…), individualno ili grupno, uživo ili putem interneta. Klikom na ovaj link možete videti listu svih terapeuta, a možete u kontakt formi na dnu stranice opisati problem, a mi ćemo predložiti najboljeg terapeuta za Vas.

Možete nas kontaktirati putem telefona: +381 65 61 80 994 (SMS, Viber, WhatsApp) ili nam možete poslati email kroz kontakt formu: