Seanse Uživo

Kome je namenjena psihoterapija?
Ona je namenjena kako osobama kojima je preko potrebna stručna podrška, tako i osobama koje žele da unaprede kvalitet života, reše emotivne blokade i usvoje nove veštine. Dakle, na psihoterapiju ne idu samo ljudima sa problemima, nego i svi oni koji žele da otkriju svoje kvalitete i snage i iskoriste ih na najbolji mogući način.

Šta je psihoterapijska seansa?
Psihoterapijska seansa je pre svega interaktivni razgovor gde je poverljivost zagarantovana. U atmosferi prihvatanja i podrške, psihoterapeut i klijent sarađuju u pravcu što konstruktivnijeg rešavanja problema.
Vaše pitanje pravom psihoterapeutu u pravom trenutku može doneti:
o Sticanje značajnijih uvida
o Bolje razumevanje sebe
o Postavljanje jasnih životnih ciljeva
o Podizanje kvaliteta života
o Rešavanje emocionalnih i praktičnih problema

Koliko traje i košta psihoterapijska seansa?
Seanse najčešće traju između 45 i 60 minuta i održavaju se jednom nedeljno. Cena individualne seanse u našem savetovalištu iznosi između 2000 i 3000 dinara (20-30 evra za uplate iz inostranstva), u zavisnosti od toga kog terapeuta odaberete. Cena je nešto viša ukoliko je u pitanju partnerska, bračna ili porodična terapija.

Koliko traje ceo psihoterapijski proces?
Psihoterapijski tretman može duže ili kraće trajati u zavisnosti od vaše volje i želje za napredovanjem. Sam napredak u terapiji zavisi od mnogobrojnih faktora (poput toga koliko dugo traje problem, koliko je on intenzivan, koliko se često odvijaju susreti i najbitnije – koliko klijent želi da radi na sebi). Ono što možemo garantovati je da svaka seansa povećava šansu za vašim napretkom.

Šta treba da znate pre zakazivanje termina?
Seansu bi valjalo zakazati što pre, radi podizanje šanse da nađete slobodnog psihoterapeuta. Dobićete predlog za nekoliko termina, a na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odogovara. Ukoliko želite da promenite termin, poželjno je da to uradite najkasnije 24 sata pre početka seanse.
Da biste iskoristili svaki dragoceni minut seanse, važno da uvek dolazite na vreme. Ako psihoterapeut kasni, izgubljeno vreme ću nadoknaditi ili taj dan ili u novodogovorenom terminu.
Uživo radimo na dve lokacije u Beogradu (Kičevska ulica – Vračar i Antifašističke borbe- Novi Beograd), u Novom Sadu i Prijepolju.

Po čemu se izdvaja savetovalište Mentalno klupko?
Naše savetovalište garantuje da možete pronaći odgovarajućeg psihoterapeuta za sebe. Naime, jedno smo od najbogatijih savetovališta što se tiče stručnjaka različitih osnovnih usmerenja (psiholozi, pedagozi, psihijatri, defektolozi…), koji su završili ili su u edukaciji iz najpriznatijih psihoterapijskih pravaca (REBT – racionalno emotivna bihejvioralna terapija, psihoanaliza, porodična sistemska terapija, geštalt terapija, psihodrama, transakciona analiza…), koji rade sa različitim populacijama (deca, adolescenti i odrasli), sa različitim problemima (anksioznost, depresija, problemi u vezi, samopouzdanje, poremećaji ličnosti…), individualno ili grupno, uživo ili putem interneta. Klikom na ovaj link možete videti listu svih terapeuta, a možete u kontakt formi na dnu stranice opisati problem, a mi ćemo predložiti najboljeg terapeuta za Vas.

Možete nas kontaktirati putem telefona: +381 65 61 80 994 (SMS, Viber, WhatsApp) ili nam možete poslati email kroz kontakt formu: